Over ons

Glascom Showcases bestaat al sinds 1963. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en turn-key bouwen van glazen vitrinesystemen en het leveren van interieurbeglazing. Dit doen wij onder andere voor bedrijven en overheidsinstellingen zoals musea, kantoren, winkels, juweliers, wijnhandelaren en particulieren in zowel binnen- als buitenland. 

Wij maken alles voor u op maat zoals gewenst. Om een beeld te geven van de mogelijkheden hebben we de meest voorkomende soorten vitrines en configuratiemogelijkheden op een rijtje gezet.

Geen enkele opdracht is voor ons hetzelfde en daarom gaan wij graag met u in gesprek. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij zowel op technisch als op creatief vlak een adviserende rol spelen, zodat we samen tot de toepassing komen die het beste bij uw wensen en situatie past. 

Werkplaats

Glascom beschikt over een goed uitgeruste werkplaats waar de projecten voorbereid worden, om ze daarna op locatie af te leveren. Wanneer de vitrines te groot of te kwetsbaar zijn om te vervoeren, is verlijmen op locatie noodzakelijk, wat goed afgestemd wordt met eventuele activiteiten van derden. Voor de bewerking van het glas beschikken we over een modern en uitgebreid machinepark waarmee we met zeer nauwe toleranties kunnen werken. 

Showroom

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom, maar u kunt ook op locatie of op deze website enkele projecten bekijken die we met trots hebben mogen uitvoeren.

 

Neem contact met ons op


 Onze producten


Stolpvitrines Stolpvitrines
Tafelvitrines Tafelvitrines
Kastvitrines Kastvitrines
Wandvitrines Wandvitrines
Wijnvitrines Wijnvitrines
Schilderijvitrines Schilderijvitrines
Specials Specials